Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace ntb

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli jsou tyto pro mě velmi vážné důvody opravdovými důvody k reklamaci. Mám ntb Acer Aspire V5-573G-koupený na alza.cz (29.8.2014), prodej zde už skončil
Důvody k reklamaci:

1)Pomalé načítání internetu, nebral bych to jako důvod k reklamaci, ale když najedu na nějakou stránku tak chvíli ukazuje, že se nenačítá a po kliknutí na záložku se rozjede načítání stránky

2)Problém s tiskárnami (multifunkčními), mám tiskárnu hp deskjet 1050A, po jejím prvním připojení šla bez problému (nainstaloval jsem zde ovladače tiskárny pro win 8.1), poté přišly nějaké aktualizace ntb nešla-ukazovalo to, že musím připojit tiskárnu znovu, což jsem udělal a psalo to znova; tudíž jsem nainstaloval ovladače tiskárny znovu a chvíli šla, po několika dnech mi napsal ntb při skenování, že tiskárnu musím připojit znova-ten stav trvá do dnes, zkoušel jsem i znovu nainstalovat ovladače, ale bez úspěchu-tiskárna jen tiskne-někdy s tím má problémy, sken nereaguje.
Zkoušel jsem tiskárnu připojit k mému staršímu ntb a na něm šla bez problémů.

3)Před pár dny jsem chtěl připojit externí hdd a ntb nereagoval (zkusil jsem to pětkrát a stále nic),zkusil jsem připojit tiskárnu, jestli bude ntb reagovat na její připojení a nic.
Zkusil jsem jediné možné řešení, vypnul jsem ntb, ale ouha ntb se vypínal delší dobu než je zvyklé (asi o 30 sekund déle). Čekal jsem, že se vypne, ale ne - měl černou obrazovku a slyšel jsem větráčky a zahříval se, reagoval jen na vypnutí a zapnutí podsvícení klávesnice. Vypojil jsem ho ze sítě, to nepomohlo-běžel na akumulátor, poté jsem zkusil ho vypnout-tlačítkem na ntb-bez úspěchu.
Nechal jsem ho přes noc běžet ať se vybije baterka, to pomohlo, ale od té doby je pomalejší-o trochu, ale je to znát-pořád běží rychle, ale předtím byl rychlejší.
Baterku jsem nechtěl vytahovat protože je v záruce a bál jsem se, že by mi neuznali záruku, když jsem do ntb šahal.

Mohli byste mi napsat, zda jsou tyto důvody k reklamaci oprávněné? Předem děkuji za rady a strávený čas nad touto otázkou. :)

Předmět Autor Datum
Asi by to chtělo odvirovat. Nebo udělat recovery. HW vada to nejspíš nebude...
cejna 15.11.2014 08:43
cejna
viry v něm nejsou, kontroloval to program mcafee
queson 15.11.2014 09:19
queson
Tak trojany, malware, doplňky prohlížečů, toolbary a podobný kraviny. projeď to MBAM a tím ADW clean…
cejna 15.11.2014 09:31
cejna
neuveritelné, Chceš reklamovat na Alze " Pomalé načítání internetu, .... když najedu na nějakou str…
Joseph 15.11.2014 08:45
Joseph
1)Pomalé načítání internetu možná prohlížeč zahnojený doplňky - adwarem, spywarem. možná zpomalujíc…
lední brtník 15.11.2014 09:15
lední brtník
ješte dodatek ce se týka externího USB disku, mnoho diskú má pri rozbehu motorku o dost vyšší odber… poslední
Joseph 15.11.2014 09:46
Joseph

neuveritelné, Chceš reklamovat na Alze

" Pomalé načítání internetu, .... když najedu na nějakou stránku tak chvíli ukazuje, že se nenačítá a po kliknutí na záložku se rozjede načítání stránky "

Ty proste chceš reklamovat Windows, chceš reklamovat multifunkční tiskárnu

reklamuj, ať je sranda

... :puff:

1)Pomalé načítání internetu

možná prohlížeč zahnojený doplňky - adwarem, spywarem. možná zpomalující antivir.
- kontrola advcleanerem
- pokud sis tam dal pochybnou verzi antiviru "internet security", odinstalovat. nebo si nestěžuj, že je to pomalé.

2)Problém s tiskárnami

hp je proslulý mizernými neodladěnými ovladači. přešel jsi na win8.1, updatoval ovladače, ale nehledáš chybu u hp. proč? jak s tím souvisí shit jako je acer?

jsem chtěl připojit externí hdd a ntb nereagoval

mohl jsi poškodit usb port. flashku teď nepřečteš v žádném?
běh notebuku do vybití baterky: spusť si kontrolu disku.
nečitelný externí disk: odstraň z registrů záznam o usb disku, pak ho zkus připojit znovu.

všechno to jsou problémy, které jsi tomu krámu způsobil ty sám. reklamovat chceš teda přesně co? potratovou značku? tu sis vybral sám.

ješte dodatek ce se týka externího USB disku, mnoho diskú má pri rozbehu motorku o dost vyšší odber proudu než specifikace USB povoluje, cela tato záležitost je v statusu, " není to v porádku ale funguje to ". tato vlastnost ale múže individualne spusobovat problémy

serioznejší výrobci se o tom zmiňují a do balení k disku pridávají takzvanej " Y USB kabel ", vypadá napriklad takto: www.alza.cz_ Y USB kabel , ten delá to že z jednoho USB portu je disk napájen a pres ten druhý komunikuje, samozrejme uživatelé manuály nečtou a Y kabel užívají tenom ti, co se u nich problém se správnou detekcí a fungovánim disku objeví, tedy tak 1 ze 5 stovek userú

tedy lze jenom opakovat, Tvému popisu závad jako dúvodu reklamace se technici mužou zasmát

.... :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru