Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace ntb

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli jsou tyto pro mě velmi vážné důvody opravdovými důvody k reklamaci. Mám ntb Acer Aspire V5-573G-koupený na alza.cz (29.8.2014), prodej zde už skončil
Důvody k reklamaci:

1)Pomalé načítání internetu, nebral bych to jako důvod k reklamaci, ale když najedu na nějakou stránku tak chvíli ukazuje, že se nenačítá a po kliknutí na záložku se rozjede načítání stránky

2)Problém s tiskárnami (multifunkčními), mám tiskárnu hp deskjet 1050A, po jejím prvním připojení šla bez problému (nainstaloval jsem zde ovladače tiskárny pro win 8.1), poté přišly nějaké aktualizace ntb nešla-ukazovalo to, že musím připojit tiskárnu znovu, což jsem udělal a psalo to znova; tudíž jsem nainstaloval ovladače tiskárny znovu a chvíli šla, po několika dnech mi napsal ntb při skenování, že tiskárnu musím připojit znova-ten stav trvá do dnes, zkoušel jsem i znovu nainstalovat ovladače, ale bez úspěchu-tiskárna jen tiskne-někdy s tím má problémy, sken nereaguje.
Zkoušel jsem tiskárnu připojit k mému staršímu ntb a na něm šla bez problémů.

3)Před pár dny jsem chtěl připojit externí hdd a ntb nereagoval (zkusil jsem to pětkrát a stále nic),zkusil jsem připojit tiskárnu, jestli bude ntb reagovat na její připojení a nic.
Zkusil jsem jediné možné řešení, vypnul jsem ntb, ale ouha ntb se vypínal delší dobu než je zvyklé (asi o 30 sekund déle). Čekal jsem, že se vypne, ale ne - měl černou obrazovku a slyšel jsem větráčky a zahříval se, reagoval jen na vypnutí a zapnutí podsvícení klávesnice. Vypojil jsem ho ze sítě, to nepomohlo-běžel na akumulátor, poté jsem zkusil ho vypnout-tlačítkem na ntb-bez úspěchu.
Nechal jsem ho přes noc běžet ať se vybije baterka, to pomohlo, ale od té doby je pomalejší-o trochu, ale je to znát-pořád běží rychle, ale předtím byl rychlejší.
Baterku jsem nechtěl vytahovat protože je v záruce a bál jsem se, že by mi neuznali záruku, když jsem do ntb šahal.

Mohli byste mi napsat, zda jsou tyto důvody k reklamaci oprávněné? Předem děkuji za rady a strávený čas nad touto otázkou. :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny