Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony Xperia Z1 (ne compact), nebo Lumia 830? Názor?

Davidoff: musím s vámi souhlasit, že i přesto, jak dlouho jsou chytré telefony na trhu a jak byl Symbian, Meego apod. zastaralé či nepodporované, měli mnohem propracovanější funkce a tolik nezlobili. K tomu všemu potřebovali vcelku slabý HW. Nicméně ta doba je pryč, OS i směr se posunul jinam.
Osobně se mi WP nelíbí, zejména ve verzi 7.x se jim to moc nepovedlo a postrádali dost funkcí. Vzhled je poněkud podivný,ale pokud to člověk chvíli používá, pak se na to dá zvyknout a ve finále jsou intuitivnější než Android.
Za mě osobně,ale mám nyní Android i se všemi mouchami co má navíc od výrobce, kterého Redmarx tak hájí. Samsungu nelze upřít zajímavé a výkonné modely, které ale dost likviduje Touchwiz. Chce to pak minimálně jiný launcher a to už jsem situaci DODO - tedy dodělej si doma. To je to co mi na Androidu právě vadí. je to chytré až ve chvíli, kdy ho vlastně něco naučíte a mnohdy to je o pokusech a omylech. Nicméně nyní mám asi týden na otestování Huawei Ascend P7 a hodnotím zatím jen pozitivně. Osobně mám raději menší telefon a Tady Huawei dokázal nacpat do malého těla 5". Osobně bych zvládl klidně 4", ale trend je zvětšovat.
Každopádně uvedený Ascend P7 je svižný, má slušnou a přehlednou nadstavbu, je dosatetčně výkonný a pokud jde o navigaci tak funguje skvěle i offline. Testováno na OsmAnd a na Sygic. Navíc design neruší "hloupé" HW tlačítko pod displejem. SW tlačítka fungují solidně a zvuk je krásně čistý. Přesto, že jde o zapůjčený kus, který je už pár měsíců v provozu bez obalu není na něm znát opotřebování - jedná se o bílou variantu. Bytelný kovový rámeček telefon kvalitně zpevní, nikde nic nevrže a z mého pohledu je i kvalita a fotek solidní (u smartů nečekám kvalitu zrcadlovky) Případně mohu poslat pár testovacích foto.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny