Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony Xperia Z1 (ne compact), nebo Lumia 830? Názor?

Díky za přestřelku :)
Početl jsem si a soudím, že si asi zvykat a zůstat na L830.
Jen bych rád, je-li to možné a někdo ví, jak a jest-li to jde, změnit klávesnici. Díval jsem se do Store a nic nenašel. Držet někde prst je zdlouhavé a to samé přes Shift. Na Andoridu mě v minulosti někdo ukazoval, že si klávesnici sám poskládal v Menu, čárky, mezerník, čísla, přepínání a pak zvolil uložit a používal. Tenkrát jsem na to čuměl a rád bych to uvítal. Ale pochybuji, že na WP se tím bude někdo zabývat. Tady to je dost jak u suchánků, ani přehledný Info GPS nemohu najít.
K tomu pár prknotin
Včera jsem obdržel pár zpráv na Skype a všiml jsem si toho až večer náhodou, mobil mám stále u sebe (zvonění bylo na MAX).
Dále se mě zeslabuje hlasitost zvonění- ono stačí při zamknutém mobilu přidržet Volume - a pak to nezvoní (blbost).
A jednou jsem měl mobil vypnutej a několikrát nabídku: posunutím dolů vypněte telefon. Takže- se dá lehce v kapse přidržet POWER..
Dále se mě několikrát stalo, že jsem vytáhl mobil z kapsy a byl aktivován foťák, to se dá naštěstí vypnout. Ono stačí totiž při shasnutém mobilu podržet cca 2-3 vteřiny spoušť a zapne se foťák...
A to ho mám teprve asi 5 dnů a jsem z toho MIMO.
Už bych asi Lumii nedoporučil a příště bych asi měnil, za Androida. Když se mučit, tak asi v jiném prostředí. Nadává se na Androida, ale co znám kolegu s Xiaomi 1S, tak je spokojenej. Sice mu vypadává někdy WIFI, musí restartovat, občas, ale že by se mu sekl, to prý ne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny