Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zabezpečovací kamera

Nepovedal si podstatne...naco chces tu kameru pouzivat a co planujes do buducnosti.
Nie je nic horsie ako si neurcit priority a ciel a potom sa clovek stretava so zlepencami, co viac nefunguju ako funguju.
V prvom rade je IMHO blbost nahravat lokalne na SD karty, pretoze ak pripadny zlodej zlikviduje kameru, zlikviduje aj zaznam.
Dalsia vec, co by mi mozno trochu vadila je cire sklo...ak je kamera nastavena an trasovanie a viem odhadnut jej uhol zaberu (pokial nema varifokal) tak sa taketo trasovanej kamere viem v pohode vyhnut. Preto ak DOME, tak s ciernym sklom.
1.3MPix je dobry na den, ale v noci to bude slabota, odhadujem tak do 2-3m nieco uvidis, dalej uz nie.
Kamera nema prisvit, ma len vysoku citlivost, ktora sa blizi k 0, ale to v praxi znamena, ze pokial ti nebude svieti aspon mesiac, ci svetlo z poulicnej lampy uvidis trt.
A v neposlednom rade je dolezity sw, pretoze nie je nic horsie ako ked sw mrzne, nefunguje tak ako ma, obcas ide a obcas nie, pada a pod.
Ja som odporca analogu, ale zase analog je stale lacnejsi pri rovnakej kvalite ako IP, takze ak chce niekto velmi setrit...
A dalsia vec, ktoru tu naznacujes v buducnosti je kombinacia roznych znaciek a analog+IP...to uz snad nic horsie byt ani nemoze.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny