Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemožnosť nahrávať s combo jackom (Lenovo G505s)

na fore Lenova forums.lenovo.com

tvrdí nekdo s Tvým problémom tohle:

In order to get an external microphone working with my G510 I use a splitter cable with two inputs, headset and mic. When powering up the splitter cable must be disconnected. After powering up the notebook I plug in the splitter cable first, then the headset and finally the external microphone into the splitter cable.

Using this three step sequence is the only way having the external microphone recognized by the notebook. After hours of searching on the web, without result, I discovered this by trial and error.

Turning on the notebook with the mic in place will result in not having recognized the external microphone. Maybe this is because of the low impendance of the microphone or low power output, I have no idea, But my three step sequence will always result in recognizing my external mic on my G510 with combo audio jack
S cílem dosáhnout aby externí mikrofon pracoval na mém G510 používam splitter kabel se dvěma vstupy, headset a mikrofonem.

Při zapnutí, rozdělovací kabel musí být odpojen. Po zapnutí notebooku pak se připojim splitter kabel, poté headset a nakonec externí mikrofon do kabelu.

Pomocí teto třístupňové sekvence je jediný způsob, jak docílit aby externí mikrofon byl rozpoznán notebookem. Po hodinách hledání na webu, bez výsledku, zjistil jsem to metodou pokusu a omylu. Zapnutí notebooku s mikrofonem na místě, bude mít za následek ne mít poznal externí mikrofon. Možná, že je to vzhledem k nízké impedance mikrofonu nebo nízký výkon, nemám tušení, ale moje tři kroková pasáž bude vždy mít za následek uznání můj externí mikrofon na mém G510 s combo audio jack
tak nevím, co to má být, co ten Číňan provádi za blbiny že to prej vyžaduje tuhle magii


.... :puff:


.... :puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny