Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Republic of gamers-názory

v porovnani na alza.sk:
najlacnejsia ROG doska
http://www.alza.sk/asus-maximus-vii-ranger-asus-ro g-front-base-d2144548.htm
a najlacnejsia ne-ROM doska
http://www.alza.sk/search.htm?exps=asus%20z97#f&pg =1&pn=1&prod=1284

Ceny su 80e vs 188e za ROG dosku. ROG sa od obyc. dosky lisi integr. grafikou (naco?), ma viac PCIe slotov (3 namiesto 1 u obyc. dosky) - ale kto normalny bude riesit predrazene SLI? ROG ma akurat nejaku supreme FX zvukovku...inac sa lisia len v malickostiach. Nech mi nik nehovori ze kondiky a napajacia kaskada vystreli cenu o 100e vyssie.

Za celu moju existenciu s PC pouzivam len normalne Gigabyte alebo Asus dosky (ziadne ROG ci podobne super-duper vymysly) s cenami do 100e max. A nikdy mi ziadna neskapala...este aj dedusko s athlonom x2 4800+ co som predal kedysi v 2005-tom kamosovi, ide doteraz. Je to nejaka Asuska. Dalsia, Asus M2N, tiez funguje uz dobrych 7-8 rokov. Gigabyte MA770T-UD3P co mam teraz, bude mat za chvilu 4r a bez problemu ide.

Taketo ROG dosky povazujem akurat za marketingovu zmykacku na peniaze. Dosky su urcene fanatikom, ktori ju aj tak za 2r vymenia, lebo potrebuju vzdy to najlepsie, najnovsie, novy cpu do noveho socketu. Cize je nepodstatne bavit sa o nejakej zivotnosti, tomu cloveku je to fuk.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny