Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kancelářská PC sestava

Myslím že je zbytečné pro dané užití dnes ješte mít nekde u stolu velikou bednu, kde se točí dva vetráky, potencionálni zdroje hluku, toto je už minulost. Použít notebook se 17" display-em nebo pokud uživatel vyslovene chce, vyžaduje veliký monitor 22" a víc, pak hledat neco kde je to chlazeno vše pasívne. Vetráky dnes už pro toto použití potreba nejsou, u nového kompu do domácnosti kde hry se nepredpokádají jedine pasivní chlazení, jak procesor, tak zdroj.

Windows8 bych ignoroval, když už i Microsoft oficiálne oznamuje že W8 je zmatek, existovat na W7 nebo vyčkat co to bude W10.

Osobne ale nepredpokládam nic rozumné, nakolik tlak na používaní online služeb je veliký a dá se očekávat že i když pripadne prohrešky vúči user friendy ovládaní Windows8 částečne zmizí, vnucováni kde jakých blbostí spojených s Microsoftem a webovými službami naroste. Politiku "vše do cloudu" ješte oficiálne nezahodili do odpadu.

Bohužel jiná alternatíva než W7 zatím neexistuje, nekteré Linux-y sice jde užívat velice podobne jak W7, bohužel jen systém. Jak se vyskytne potreba pracovat s periferiemi, tak je to problém obrovský. Zatím tudy cesta pro masy nevede.


.... :puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny