Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lubuntu

Vybodni se na Linux, pred pár dny jsem vyskoušel znovu pár verzí, což o to, použitelné to je, rychlost ujde, no není to ono, jak jednou jsi navyklej na hezkou grafiku Windows, toto velice rychle zahodíš, desktop a základ je v porádku, no jak dojde na aplikace a další vrstvy systému, je to špatné, podivné fonty, nelogické ovládáni, pustíš Firefox a weby co znáš, neco úplne jiné a bohužel k špatným smerem, vypadají hrozne. Tak takovou alternativu nebudeš chtít. Je to jako návrat v čase minimálne 10 let zpátky.

Vlezu do správce software snad pomúže nová verze Firefoxu, systém mel verzi 28. Stáhl jsem 33, zmena minimálni. A behem chvilky nepozornosti jsem se nestačil divit, jak jsem hledal ten Firefox, systém, když už jsem povolil pripojení na servery, začal synchronizovat balíčky, stahoval a stahoval, mohl jsem to stopnout, no byl jsem zvedavej co z toho vzejde. Snad 1GB stáhl, 1/2 hodiny updatoval a po restartu systém znatelne spomalenej. Po tomto ríkam, Windows Update a jeho balíky .Net si s tímto nemá co vyčítat.

Jenom pekne zústaň na XP, stáhni Nlite, vyhraj si tím, vyhoď milion blbin a pújde to svižne.

Linux nejsou žádna sláva pro bežného usera, jako pracovní nástroj je to v porádku, no je to pro tvrdou náturu co na grafiku moc nedbá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny