Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Některým uživatelům nejde zvuk u videa na Internetu.

Dobrý večer, prosím vás o radu: Na mém počítači jsme 4 uživatelé, všichni mají přístup administrátora, pokud já si spustím videosoubor z Internetu , tak normálně funguje, ale pokud si ten samý soubor spustí jiný uživatel ze své plochy, tak mu nefunguje zvuk. PC mám WIN XP SP2, IE 6.0, prohlížeč používáme WMP 10.00, zvukový kodek tento soubor má Windows Media Audio 9.1. Lze někde zjistit, jestli třeba nějaká aplikace neblokuje spuštění zvuku? Díky za rady.

Předmět Autor Datum
Tak to je peklo :-) A když ten soubor pustíš taky z plochy ? A zkusíš ten soubor nakopírovat někde n…
MM_tank 11.02.2007 23:50
MM_tank
Jéé, s něčím obdobným (do jisté míry) jsem se setkal. Jeden AVI jednou hrál, po druhé ne :-?. Prostě…
Rce 12.02.2007 00:05
Rce
Zkusil jsem přeinstalovat kodeky, tak jednomu uživateli se zvuk rozchodil, ale jeden tvrdošíjně odmí… poslední
vasekpetr1 12.02.2007 10:01
vasekpetr1

Tak to je peklo :-) A když ten soubor pustíš taky z plochy ? A zkusíš ten soubor nakopírovat někde na společné místo kde se případně nebudou uplatňovat různé ntfs práva ?(C:\film ?) Dál bych zkontroloval kodeky jestli si nějaký uživatel něco nenainstaloval co funguje "lokálně" jen pro něj -tady ale nevím jestli je to vůbec možné.

Taky bych prověřil umístění ovladače zvuku -pokud má zvukovka svůj program na ovládání hlasitosti jestli někdo "nepodělal" práva na ntfs.

Jéé, s něčím obdobným (do jisté míry) jsem se setkal. Jeden AVI jednou hrál, po druhé ne :-?. Prostě každé liché spuštění OK, sudé ticho s obrazem. Už jsem myslel, že v tom počítači straší. Závada byla v tom nějakém pytli kodeků All-In-One - balíku všech kodeků v jednom. Když jsem nainstaloval pytel kodeků z jiného zdroje, vše fungovalo Ok.

Zkusil jsem přeinstalovat kodeky, tak jednomu uživateli se zvuk rozchodil, ale jeden tvrdošíjně odmítá mluvit. Viděl bych to na nějaké vlastní "ladění" WMP. Jde nějak odebrat nastavení Media Playeru pro jednotlivého uživatele a pak ho znovu nainstalovat?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru