Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomalé reakce počítače

- tak to chyba - ked instalacia OS tak jedine cista (na HDD ostal aj stary OS v zlozke OLD, prip. OLDWindows, zaroven ked bol stary OS zavireny alebo zahlteny kadejakymi nepouzivanymi a nechcenymi programami, pripadne vadnymi ovladacmi, tak sa ziadne problemy nevyriesili ale prave naopak, cize skratene ak existoval nejaky SW problem pred instalaciou OS na OS tak tam zostal)
- coretemp, speccy, ... (grafom si niesom isty, navyse ho ani nepotrebujem, nezaujima ma priebeh teplot, ale ich max. hodnoty v idle a burn stave)
- smart status urcite potesi, alebo ako som uz napisal, stiahni si napr. ultimatebootcd napal ho na CD alebo hod na flashku a nabootouj z neho, tam v sekcii HDD a diagnostika najdes utilitu od vyrobcu svojho HDD, tu spustis a nechas urobit test - staci aj skrateny a ak nevykaze ziadne chyby tak je HDD po HW strane OK

- inak ak budu tie teploty OK a aj HDD, tak ti nezostava nic ine ako zazalohovat si vsetky potrebne uzivatelske data (dokumenty,fotky,hudbu,videa) nie aplikacie - jedine ak instalacky, cely HDD sformatovata a OS naistalovat nanovo

- vycistenie tvojej instalacie OS na OS by zabrala omnoho viac casu ako postup spomenuty vyssie a vysledok by nemusel byt 100% ako pri cistej instalacii OS, navyse ak niesi aspon advanced user tak to ani neurobis (neber to ako urazku, ale ide o to ze by boli nutne manualne zasahy do registrov a mazanie poloziek, a ked nevies co mozes a co nie, tak si nepomozes, ziadne zazracne utility, ktore to cele spravia za teba neexistuju, rozne programy ak su spravne nastavene dokazu pracu ulahcit alebo skratit, ale nic viac)

- do buducnosti si sa aspon poucil a podobne instalacie uz nebudews robit (OS na OS)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny