Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Klávesnice jako herní zařízení

Myslíte, že je možné aby klávesnice byla ve Windows (XP) v seznamu zařízení vedena jako herní zařízení a ne jako klávesnice ?? Mám na mysli spíš klávesnice na USB.

Jde mi o to, že chci hrát třeba nějaké hry na jednom počítači ve dvou hráčích s použitím dvou klávesnic, protože na jedné to třeba nejde (FIFA), takže bych rád připojil druhou klávesnici, ale aby fungovali obě samostatně. Jediné řešení vidím v tom, že druhá bude "nastavena" (vedena) jako herní zařízení.

Jestli máte zkušenosti, sem s nimi ;-))

Smazano "code" (mif)

Předmět Autor Datum
Ta situace je zralá na 2 volanty
Romana 12.02.2007 12:42
Romana
hmmm hrat fifu volantom moze byt dost zaujimave... nedaju sa ti nastavit ine znaky? pre jedneho sip…
El 12.02.2007 16:45
El
Mozes pripojit 2klavesnice ale budu sa spravat ako jedna, t.j. hra nebude vediet rozlisit ci si stla… poslední
MM.. 12.02.2007 18:26
MM..

Mozes pripojit 2klavesnice ale budu sa spravat ako jedna, t.j. hra nebude vediet rozlisit ci si stlacil napr. klavesu "A" na prvej alebo druhej klavesnici. Ale v hre si predsa mozes nastavit rozne klavesy pre kazdeho hraca, nie? Vyhoda 2 klavesnic bude len v tom ze tak obides max. pocet naraz stlacenych klaves a ze sa nebudete tlacit dvaja na jednej klavesnici. Nevyhoda bude v tom ze protivnik bude moct ti drbat do systemu ak stlaci tvoju klavesu :-) Ale neskusal som 2klavesnice v hre, sportove kraviny nehram, sportovat mas ist von na ihrisko, telo pri sportovom pohybe vytvara radostne hormony a posobi to aj pozitivne na krvny obeh a proti obezite... :beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru