Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Klávesnice jako herní zařízení

Myslíte, že je možné aby klávesnice byla ve Windows (XP) v seznamu zařízení vedena jako herní zařízení a ne jako klávesnice ?? Mám na mysli spíš klávesnice na USB.

Jde mi o to, že chci hrát třeba nějaké hry na jednom počítači ve dvou hráčích s použitím dvou klávesnic, protože na jedné to třeba nejde (FIFA), takže bych rád připojil druhou klávesnici, ale aby fungovali obě samostatně. Jediné řešení vidím v tom, že druhá bude "nastavena" (vedena) jako herní zařízení.

Jestli máte zkušenosti, sem s nimi ;-))

Smazano "code" (mif)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mozes pripojit 2klavesnice ale budu sa spravat ako jedna, t.j. hra nebude vediet rozlisit ci si stla… poslední
MM.. 12.02.2007 18:26
MM..

Mozes pripojit 2klavesnice ale budu sa spravat ako jedna, t.j. hra nebude vediet rozlisit ci si stlacil napr. klavesu "A" na prvej alebo druhej klavesnici. Ale v hre si predsa mozes nastavit rozne klavesy pre kazdeho hraca, nie? Vyhoda 2 klavesnic bude len v tom ze tak obides max. pocet naraz stlacenych klaves a ze sa nebudete tlacit dvaja na jednej klavesnici. Nevyhoda bude v tom ze protivnik bude moct ti drbat do systemu ak stlaci tvoju klavesu :-) Ale neskusal som 2klavesnice v hre, sportove kraviny nehram, sportovat mas ist von na ihrisko, telo pri sportovom pohybe vytvara radostne hormony a posobi to aj pozitivne na krvny obeh a proti obezite... :beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru