Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pozor pri skladaných PC - aj toto dokážu niektorí technici

Pre MM:
Mám strašné nutkanie napísať, kde to bolo. Ale nie je mojím cieľom "utopiť" nejakú konkrétnu firmu. Skôr si myslím, že si to treba kontrolovať u všetkých predajcov, lebo na Slovensku sa takýchto odborníkov nájde určite podstatne viac. :-)

Inak ďakujem za rady. Doteraz som všade čítal, že IDE káble sa práveže nemajú rolovať, aby sa nepolámali. No - ako vidím - časy sa menia.

Ten USB panel obsahuje dva USB porty. Koncovka bola zasunutá zjavne slabo (a nebolo to cielené - proste lajdáckosť). Keď som ju zasunul celú, tak je všetko v poriadku (oba USB porty idú) a tá hláška o rýchlejšom prenose sa už neobjavila. Tak teda neviem...

To zapojenie mi vadilo iba pri dvoch veciach: keď som chcel nahrať novší firmware do napaľovačky a preto, že občas nejde tá mechanika zapojená ako Primary Master.
Môžem sa spýtať jednu vec? (naozaj, nie ironicky, aj keď to tak môže vyznieť): prečo sa teda rozlišuje primary a secondary, keď je to v praxi teda jedno?

Čo sa týka grafiky, tak je to ATI RADEON 9550, 256 MB. Podľa popisu to vyzerá, že nie je slabšia ako by mala byť...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny