Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tablet pro babičku

Zdravím,
potřeboval bych poradit s tabletem pro babičku. Nedá se říct, že by byla "trdlo", mobil používá normálně a je tak trochu techničtější typ, ale přece jenom nemá s takovými zařízeními jako počítače, notebooky a tablety zkušenost. Je ochotna investovat maximálně kolem 10 tisíc, internet by si zařídila doma, takže bez 3G/LTE modemu.
Notebook jsem jí neodporučoval, protože je to zbytečně velká a ne tak poholdná věc jako tablet. Chtěla by si na tom psát s kamarádkami, pouštět písničky, hledat recepty a například číst nějaké zprávy.
Osobně bych nekupoval Androidový tablet, který mi nepřijde moc intuitivní, výkonný a celkově si myslím, že není moc vhodný, milion nadstaveb atd...
Kolem těch 10 k se prodává starší iPad air... Což by podle mě mohla být dobrá volba - prostědí pěkné, intuitivní, logické a vše je tam takové spíše jednoduché.
Další možností je Windows tablet - Nějaký Lenovo miix 2 tablet, nebo Acer Switch... Každopádně tam nevím, jak moc dlouho bych s tím babičku musel učit, ale dalo by se tam instalovat spousta programů pro desktop a dalo by se to případně i připojit k monitoru atd...
Jaký je váš názor?
Máte nějaké osobní zkušenosti?
Budu moc rád za všechny rady!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny