Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Který notebook vybrat ??

spolehlivý systém
- Windows 8.1 neni spolehlivy? Uzivam ho od jeho vydani, pres jeden problem s nastavenim WIFI, ktery byl opraven do 2-3 minut, jsem s nim zadny problém nemel, dokonce vyuzivam i interface METRO, MicrosoftSync.
každý rok učit s novým systémem
- Ucit se co? Prikazy kuprikladu CMD jsou stejné, ovladani to same, neni nic co by bylo jinak jak v jiném OS od MS, pres dokonce nekteré funkce navic, které jsou jen k uvitani.
- Co se tyc GUI, grafického provedeni, mimo ne-dotekové platformy nemusis pouzivat METRO, chces nabidku START? Tak si nainstaluj, clasic Shell..
MS vymyslí a změní všechno, co změnit jde.
- Mas 2 priklady?
- Zmena vzhledu jde upravit, system ma stale stejné ovladani, tak jaka zmena.

Hlani silny bod, jsou dotekové platformy, kde Win 7 vs Win 8.1 na tablette, je den a noc.....Kdo se nechce ucit, nebo je liny, tak si necha treba windows 95.

Kdyz jsem si pred par roky koupil nové auto, taky jsem cumel jak tele na nové vrata, jak se ovlada, jelikoz vse uz bylo rizené pres palubni pocitac, dnes uz si nedokazu predstavit, ho nemit :-)

(nové technologie se nebojim, at je jaka je, jinak skoncime u Windows 89, HDD PATA, pracovni dokumenty ukladane na floppy).

- Napsat, nemam rad protoze neumim, je politicky nekorektni :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny