Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Který notebook vybrat ??

CMD
:-D Pokud sis nevšiml, běžný uživatel obvykle ani netuší co to je. Já třeba s příkazovou řádkou plus mínus umím, učili jsme se to kdysi ve škole. Pokud budu ale systém ovládat příkazovou řádkou, můžu už fakt zůstat u těch W95, o kterých píšeš. Normální člověk snad v 21. století používá primárně grafické rozhraní. (nemyslím administrátory, myslím uživatele)

Tak si nainstaluj, clasic Shell..
Ale to je to co píšu. Já, jako uživatel nemám potřebu hledat a instalovat nějaké retardované aplikace, které se snaží to vrátit do původního stavu. Já chci systém, který funguje, ne takový, který si musím do funkčního stavu předělat, chápeš to?

Mas 2 priklady
Od Metra, přes naprosto nesmyslné schování vypnutí počítače v nastavení (přičemž "vypnout" jenom hybernuje). Taky jsem totálně nepochopil, proč třeba když pustím IE v Metru, proč je jiný, než když ho pustím normálně. Tím vůbec neřeším URL bar dole. Proč?!

Já se nových technologií taky nebojím, ale musí to být smysluplný krok kupředu. Takovým krokem byly IMHO sedmičky.



Mně přijde, že spousta lidí píše, že osmičky jsou dobrý systém a jako hlavní důvod udávají to, že se z toho dají udělat prakticky sedmičky. :-D

Napsat, nemam rad protoze neumim, je politicky nekorektni :-D
:-D
Já s tím vcelku umím, pracovat s tím bohužel musím. Proto to nemám rád.
Když instaluju sedmičky, nainstaluju sedmičky, ovladače a funguju. Když instaluju osmičky, nainstaluju osmičky, donesu uživateli a za dva dny mi to vrátí s tím, že mu mám zrušit metro, nastavit normální start a že mu tam nejde zapnout tohle a támhleto...

Korunu osmičkám MS nasadil hláškou "Something happend :( ". Fakt dobře se pak hledá, kde je problém...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny