Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čtvrtá reklamace tabletu - vraceni peněz?

Vážený zákazníku,
reaguji na Váš podnět ohledně 4. reklamace zakoupeného zboží, kdy byla reklamace uznána a vznikl Vám nárok na vrácení peněžní částky. Prodavačem na prodejně Euronics bylo vyžadováno vrácení dárku Xbox k zakoupenému tabletu. Jednání kolegy(ů), bylo opravdu chybné.
Chování prodavače vycházelo z chybně uvedené informace na prodejním dokladu. Na dokladu je uvedeno: Dotykový tablet Asus + Xbox 360 4GB a prodejní cena. Bez znalosti věci, že Xbox, zákazník k tabletu dostal jako dárek, si prodavač myslel, že za jednu cenu zákazník koupil dva výrobky. Ubezpečuji Vás, že se jedná o neúmyslné jednání. Chybně uvedená informace na účtence vedla prodavače k domněnce, že výrobce tabletu bude požadovat po uznané reklamaci kromě vrácení výrobku i vrácení herní konzole.

Uvědomujeme si chybu a připravujeme nápravu, aby se podobné chyby na prodejnách Euronics neopakovali. Chystáme podrobnější proškolení prodavačů, jak postupovat v případech reklamace výrobku, k němuž zákazník dostal dárek. Zároveň provedeme revizi nastavení prodejních akcí v obchodním a informačním systému Euronics, abychom podobným případům předešli a už se neopakovali.

Netuším, v jakém stádiu je v tuto chvíli Váš případ, zda jste již byl(a) v této věci kontaktován(a)? V každém případě se na nás prosím neváhejte obrátit, můžete na email: info@euronics.cz či na infolinku 577 055 777, kde jsme Vám k dispozici každý den od 8:00 do 20:00 hodin.

Euronics se Vám za toto neúmyslné pochybení velice omlouvá.

S pozdravem
Michal Kouřil, zákaznická podpora

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny