Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zavirovanej comp, komplikace pri pripojeni,Security Troubleshooting,On line Security guide??

nevím jak nová verze ie7 (na xp to bude asi stejně špatné), ale všechny starší verze msie mají smrtelnou chybu - pokud chceš sledovat flash na netu (video, animace, jednoduché hry), nedá se ie zabezpečit, protože v něm musíš mít povolené activex objekty. ty dnes mohou za rozšíření 99% spywarové špíny po světě - spolu s administrátorskými právy domácích uživatelů - kteří na nich ovšem trvají (xp je dokonce u nového uživatele vytváří defaultně!), protože přece pořád potřebují něco instalovat :x:
to je důvod proč je každé vyléčení od virů/spyware u uživatelů msie jen dočasné - a ti lidé píší na poradny znova.

někdo dává přednost opeře (http://www.opera.com/), mi se nelíbí a používám firefox (http://firefox.czilla.cz) - u něj je možnost doinstalovat doplňky. taky to občas vychází po různých časopisových cd, jen to chce brát co nejaktuálněší verzi.

zkušenosti s tím žádné mít nemusíš, zvolíš si svoji výchozí homepage a jedeš :) možné nastavení zjistíš za provozu, stejně jako u každého jiného softu. oba prohlížeče nejsou trvalým nebezpečím pro windows, právě proto že nepoužívají activex.

(kdyby tu měl náhodou někdo jiný názor na msie, ať nejdřív vysvětlí procento promořenosti uživatelů msie viry a dalším svinstvem)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny