Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba grafiky - dotaz M-Pol

Dobrý den,

mám od Vás navrženou sestavu zakoupenou a sestavenou na CZC.
Při hraní her, obzvlášť hry Aion se mě objevuje grafická chyba. Popsal bych ji jako problikávající, zrnící, roztažené textury po osách x, y, z od jednoho objektu ve hře. Tato chyba se vyskytuje náhodně, někdy chvíli po zapnutí hry, jindy až po nějaké době, ale také třeba vůbec. Zajímavé je, že když hru minimalizuji alt+tab a opět maximalizuji, tak tato grafická chyba zmizí.
Chyba viz. Screenshot. Bohužel ze spousty screenshotů se ujal jen jeden, na kterém je tato chyba pozorovatelná, na ostatních nic nebylo kvůli problikávání.
Zkoušel jsem přeinstalovat ovladač na nejnovější verzi 14.4 ze stránek MSI to ovšem nepomohlo, tak jsem ještě přímo přes správce zařízení aktualizoval ovladač na verzi 14.501.1003.0, také bez účinku. Až když jsem aktualizoval program AMD Catalyst Control Center na nejnovější verzi se zdálo, že problémy přestaly, ale zhruba po týdnu co jsem znovu spustil zmiňovanou hru, se chyba objevila znovu.
Grafiku jsem nijak netaktoval, vše na původních hodnotách.
Jak se zdá, chyba se již vyskytuje pouze v jedné hře, nicméně si nemyslím že by to byla chyba hry.
Chtěl bych se tedy zeptat co je možné v tomto případě udělat a jestli nemůže být závada někde jinde než na grafické kartě.

Děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny