Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výběr grafické karty

Moje skříň k PC má průduchy jenom vzadu. Můj stůl k PC má přihrádku , která zadní stranu poměrně blokuje a jediný vhodný přístup je z boku . Když byla skříň zavřená , nestíhalo se chladit téměř nic , a počítač padal ještě více. Toto byla prostě krizová řešení..

Zkoušel jsem spousty ovladačů a u všech stejný výsledek. U různých operačních systémů efekt stejný. Zkoušel jsem udělat co se dalo , zkoušel grafiku i na jiných PC a výsledek byl všude stejný. Takže problém bude v té grafice. Dotaz je pořád stejný : Zvládl by můj počítač (komponenty popsány výše) novou grafickou kartu ( né nějak náročnou) , případně jakou a nebo jedině koupit nový PC ?

Jakákoliv činnost Abych to popsal tak nějak.. u mě to je téměř cokoliv. Spustím PC a otevřu Eclipse - virtuální prostředí pro práci s Javou.. Zde se někdy vyjímečně stává , že grafika sekne ... opravdu minimálně. Poté pustím Windows Media Player abych si mohl užít hudbu , pustím internetový prohlížeč a na něm nějaké svoje věci. Někdy se stane , že když přepnu z Eclipse na prohlížeč , nebo naopak... grafika zamrazí a musím čekat. Veškeré aplikace na internetu jsou rizikové , jelikož se sekají , případně zamrazí celý prohlížeč . Tak stejně přepínání z filmu který sleduji na plochu ( Tabem se přepnu na plochu a pak zpátky na film a počítač nestíhá tak opět freezne . Videa na Youtubu taktéž nestíhá .. musím sledovat na nízké kvality , jelikož HD nezvládá ( internetové připojení je opravdu silné.. tím to není ... ) video je načtené hned a obraz je jak obrázková prezentace a né jak video. Zvuk ovšem jede perfektně tak jak by jet měl.

Hry opravdu ne . Na hry mám herní konzoli. Počítač mám na práci a filmy a surfování na internetu. Proto jsem myslel , že nenáročný PC bude stačit na tyto činnosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny