Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odstranění zálohy programem B-CUP XP

ne, c: disk má být velký tak 10-20gb, má tam být jen windows a program files, žádná záloha.
na ploše máš ikonu "dokumenty", tu si v jejích vlastnostech přesměruj třeba do d:\dokumenty
outlook express nepoužívám, snad se v jeho možnostech nastavení dá změnit odkládání mailů třeba do d:\mail
(jen pro úplnost: v tvém případě - protože jsi nedostala instalační cd, napiš svému prodejci dotaz jak máš provést reinstalaci havarovaného systému, když ti k tomu nedodali bootovací médium. podívej se i zespoda notebooku a do balení, jestli je tam nálepka od windows se sériovým číslem.)
dokud nějaké originální/instalační cd nezískáš, je pro tebe skoro životně nutné si udělat zálohu systému - v jiném tvém dotazu ti radí třeba acronis true image. je to placený program, nějaká jeho uvolněná verze vyšla nedávno v chipu. otázka je kam tu zálohu dát: vypálit za běhu na dvd asi nedopadne dobře, i kdyby to ten program uměl. zálohovat jeden disk (c:) se dá na druhý disk (d:) a pak ten image najednou vypálit - pokud ovšem tvé déčko není od aceru nastaveno jako dvd :(
pak bys musela sama přikročit k rozdělení disku, viz první věta (jsou na to programy, něco vyšlo v chipu). proto pokud máš jediný disk c: 60gb, nemá cenu ho zasírat gigabajtama filmů a mptrojek, ale první starostí ze všeho je - přejmenovat dvd na nějaké neškodné písmeno (o:, x:) a rozdělit disk.

víc ti snad sdělí kolezi v tvém novém dotazu.
jestli jsi na kolejích, svěř se, někteří pánové jsou i ochotní, a mívají sw po ruce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny