Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vliv velikosti (úhlopříčky) notebooku na chlazení

Tak samozřejmně, když si koupíte 17 palců, tak chlazení bude lépe řešeno, protože je větší plocha kam to narvat - celkem logické. Já mám 17" Lenovo a při brouzdání po netu mi větrák vyfukuje buď úplně chladný vzduch nebo je úplně vypnutý, samozřejmně při nějakých náročnějších programech /fotošop, Altium, NetBeans atd/ se to o trochu více ohřeje, ale nepřehřívá se to. Nepoužívám žádnou chladící podložku, jen a pouze mám pod zadními nožičkami dvě víčka od PET lahví, NTB to trochu nakloní - lépe se na tom píše a zároveň se to lépe chladí /může pod to vzduch/.
Určitě nijak nechci křivdit 15,6" NTB, že mají špatné chlazení, to ne, ale taky záleží na výrobci, třeba takový MSi má to chlazení vymyšlené opravdu výborně, naproti tomu třeba Asus to chlazení moc nevymákl.

Další kritérium pro výběr 17/15,6 palců je mobilita, pokud 17" budete denodenně tahat někam v tašce/batohu, záda Vám moc nepoděkují, má to k 4kg, navíc to není moc skladný, tam zase vyhrává 15,6". Pokud to bude ležet na stole, tak 17" není překážkou, ale proč NTB na stůl, to můžu mít stolák, že. Já NTB mám hlavně do školy a do postele :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny