Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zmizení HW v notebooku

Máš pravdu. Noťas se přehříval. Tak jsem ho osobně čistil. Kolem ventilátoru byl pěknej chuchvalec prachu. Pak se přehříval zase a víc. Zjistil jsem, že se netočí ventilátor. Nové kompletní rozebrání (bohužel u tohoto booku je ventilátor až skoro poslední součástka a jinou stranou se k němu dostat nedá). Zjistil jsem, že jsem blbě zasunul konektor od ventilátoru. Teď už se přehřívání nekoná.
Je pravda, že v tom mezičase se přehříval fakt hodně, ale to se na něm skoro nedělalo, protože žena měla firemní notebook. Jestli se ale něco poškodilo teplem zjistit nedokážu.

Ovladače pro Visty nefungují správně (některé). To jsem zkoušel.

Tu webku asi Visty vyřeší, protože přestala fungovat s instalací W7, ale ten zvuk bude asi v háji. Jen nevím jestli zvukovka nebo samotný repráčky. Možná to jsou jen repráčky, protože se mi už nějakou dobu zdálo, že hraje jen jeden. Možná teď umřel i ten druhej.
Zase ale na druhou stranu, by pak SW normálně detekoval zvukové zařízení, jen by nevycházel zvuk a hrálo by to při připojení sluchátek (což nehraje). Tudíž asi spíš odešla zvukovka.
Nedokázal by mi někdo zjistit, jestli je tam zvukovka integrovaná na desce nebo je to nějaký samostatný modul, který by se dal vyměnit (pokud by se sehnal)?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny