Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zmizení HW v notebooku

Problém 1. po přeinstalování na W7 64-bit systém nenašel webkameru. Ve správci zařízení zůstalo mezi Řadiči USB jedno "Unknown Device", ale nevím jestli je to zrovna kamera. Samo to pro něj ovladače nenajde a nainstalování ovladačů pro webkameru se nepodařilo - vypíše hlášku "nebyla nalezena kamera".
To je normální a běžné. Je potřeba hledat ovladač. Výrobci kolikrát dávají 4různé ovladače na kameru k jednomu modelu notebooku. Pokud dokážeš aspoň identifikovat co tam bylo jde hledat v následných modelech pro které už ovladač na kameru na webu výrobce bude. Nebo zkoušet googlovat např "dv9910us webcam driver win7"


Problém 2. zničeho nic (po cca půl roce bezproblémového provozu na W7) po jednom zapnutí PC wokna vypsaly hlášku, že není nainstalováno žádné zvukové zařízení a PC teď nevyloudí ani hlásku. Ve správci zařízení není po zvukovém zařízení ani stopa.
Pokud to není omylem vyplé v biosu tak je možné že zvukovka odešla. Dá se koupit usb zvukovka například tahle za 19kč je jistě luxusní :-)
http://aukro.cz/listing/listing.php?order=m&string =zvukov%C3%A1+karta+usb&bmatch=s0-elektro_czech-08 19

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny