Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zmizení HW v notebooku

Zdravím místní specialisty.
Mám starší notebook (koupen v r.2008 v USA) HP Pavilion dv9910us. Originál byly nainstalované Visty. Mám dva problémy. Sice asi tuším kde bude problém, ale než to pošlu do servisu, rád bych znal i názor někoho zkušeného. Servis Pavilionů je údajně jen někde v Táboře a posílat notebook poštou mi přijde dost nešťastné.

Problém 1. po přeinstalování na W7 64-bit systém nenašel webkameru. Ve správci zařízení zůstalo mezi Řadiči USB jedno "Unknown Device", ale nevím jestli je to zrovna kamera. Samo to pro něj ovladače nenajde a nainstalování ovladačů pro webkameru se nepodařilo - vypíše hlášku "nebyla nalezena kamera".

Problém 2. zničeho nic (po cca půl roce bezproblémového provozu na W7) po jednom zapnutí PC wokna vypsaly hlášku, že není nainstalováno žádné zvukové zařízení a PC teď nevyloudí ani hlásku. Ve správci zařízení není po zvukovém zařízení ani stopa.

Velký problém vidím v tom, že HP pro tento ntb absolutně ignoruje jakoukoliv podporu jiného systému než Vist. Visty nesnáším, takže ovladače pro W7 a předtím i pro XP jsem sehnal už ani nevím kde.

Měl by někdo alespoň nějaký nápad? Děkuji za každou pomoc.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny