Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem android app: Digital lab, prosím o beta-test

Už jsem se tu několikrát obrátil s prosbou o test a vždy jsem se setkal s ochotou. Díky! Jedná se o aplikaci, která lehce navazuje na mou podobnou: Boolean lab.

Zaměření aplikace je na digitální techniku, prozatím je tam jen část z logických obvodů, naprosté základy. V aktuální beta verzi je jen třetina ze zamýšleného obsahu.

Obsahově je tedy v téhle beta verzi necelá třetina, cílem je mít tři úrovně s rozdíným obsahem a možnostmi. Prozatím je téměř hotova první úroveň Basic. Protože to celé programuji v kombinaci HTML+CSS+JS, na různých telefonech s různým rozlišením vypadají jednotlivé části aplikace různě.

Ovládání už je inteligentní (nakopla mě Kráťova poslední emotivní poznámka); většina kapitol má dvě části: teorii a cvičení, což se pozná tak, že se v hlavičce aplikace objeví obdélník s textem LAB. Pak stačí jen pohyb zprava doleva (swipe left) a přejde se z teorie na cvičení. Kde obdélník s textem LAB není, tam je pouze teorie.

Část obsahu se v teorii implicitně nezobrazuje, od toho jsou vpravo tlačítka Show/Hide. Pokud po zobrazení obsahu zadrhává posun směrem nahoru či dolů, prosím o zmínku že se tak děje.

Při rozdílných telefonech a rozlišeních se může stát, že některá tabulka či graf. objekt nebude zobrazen přesně podle představ, to bych rád vychytal pomocí vaší spolupráce.

Rád bych tedy, opět, požádal ochotné o otestování a screenshoty; plus samozřejmě kritiku, výtky, nápady, náměty, polemiku :-) Plus info o modelu telefonu/tabetu a verzi Androidu.

Děkuji!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny