Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou TV kartu

...

Takže příklady použití:
1) doma zapnu jakýkoli počítač, notebook nebo pda připojené přes WiFi a přislušným shortcutem rovnou spustím libovolný program v plné kvalitě - přesně tak, jak se vysílá.
2) Mimo domov sednu k jakémukoli počítači s internetem, otevřu browser a připojím se k domácímu počítači, na webové stránce vyberu program a přibližnou rychlost připojení, fullscreen - a už můžu čučet na bednu :-) Přes web si můžu samozřejmě nechat doma taky něco nahrát, přehrávat již uložené nahrávky nebo filmy, atd.

Až bude chvilka času, chystám se znovu nahodit Helix server ( https://helixcommunity.org/ ), který nabízí pro klienty ještě větší komfort a umí streamovat i do "hloupých" mobilů.

Co se týká analogových karet, mám dobré zkušenosti s Leadtek WinFast TV2000 XP Expert TV - je spolehlivá a dělá to, co slibuje. Ale nemám pro ni žádné využití, kabelovkou jsem zrušil, takže leží ve skříni.

Závěr: projeďte si http://www.progdvb.com a http://www.dvbcore.com , případně najděte jiné podobné softwary a uvažte, jestli je nepotřebujete (kvůli mnoha funkcím, které obslužný program dodaný ke kartě zaručeně nebude umět). Pokud ano, vybírejte kartu podle kompatibility se zamýšleným softwarem, protože naopak to nepůjde.

Povzdechnutí: kdyby tak ještě v té televizi něco zajímavého dávali, aby to všechno mělo i nějaký praktický přínos...:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny