Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou TV kartu

Dobrý den, mám dotaz: chci si pořídit TV kartu. Příspěvky jsem prošel, ale zde jsem nenalezl odpověď. Prozatím bych svůj dotaz specifikoval: pokud by mi chtěl někdo poradit, co je důležité sdělit ohledně mé konfigurace PC aby zejména nedocházelo ke konfliktům mezi hardw. Prozatím: WinXP Home SP2, zákl deska: EPOX 9NDA3 nForce 3 Ultra, , graf. karta: Saphire ATI X1950 PRO AGP8, cena tak kolem 2.000,- Kč. Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak, jelikož jsem vyřešil problém s naformátováním HDD a abych se nenudil, vymyslel jsem si jiný pro…
Ivan 07.03.2007 14:44
Ivan
Win Fast TV 2000 XP (bez RM) mi pod XP/SP2 jela s dodaným softwarem hned (včetně dálky a nahrávání).… nový
Ynd0r 07.03.2007 21:54
Ynd0r
Máte někdo zkušenosti s USB tunery? Co nabízí vůči klasickým tunerům v PCI? Co jim naopak schází? poslední
Prasak 11.03.2007 21:28
Prasak

Tak, jelikož jsem vyřešil problém s naformátováním HDD a abych se nenudil, vymyslel jsem si jiný problém. Absolutně nedbaje Vašich určitě dobře míněných rad provedl jsem následné - úplně opačně než mi bylo doporučováno: Ve slevě jsem zakoupil TV kartu: Win Fast TV 2000 XP RM analog. Kupodivu instalace a spuštění proběhlo během pár minut v pohodě. Obraz i zvuk se mi jeví jako min. dobrý, soft. je dokonce v CZ, ale. A zde problémy: Program (přiložený na inst. CD) nereaguje na dálkové ovládání, vše se ovládá myší, nebo klávesnicí. 2. Když jsem chtěl nahrávat záznam z TV, pouze to ohlásilo chybu. 3. V textu teletextu jsou čtverečky... Sám jsem zkusil jiné softw.: FlyTV a ATV 2000 ale bez úspěchu - u těchto dvou šel pouze zvuk ale bez obrazu. Prosba: najde se někdo, kdo tuto TV kartu má, nebo měl a ví o nějakém softw., který nemá s touto kartou problém? Děkuji.

Win Fast TV 2000 XP (bez RM) mi pod XP/SP2 jela s dodaným softwarem hned (včetně dálky a nahrávání)... a pokud vím, karta je právě vyhlášená tím, že její software funguje. Než začneš experimentovat s alternativními softwary, začal bych od toho dodaného programu - ten přece musí fungovat, jinak by se to mělo reklamoval? Dálku můžeš vyzkoušet taky s příslušným pluginem do girderu.
Čím se vlastně liší "RM"?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru