Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skylink - názory, zkušenosti?

Nazdar. Ja mám Skylink a bez problémov. Mám dva settopboxi - prvý je Thomson ten z tých čo teraz všede reklamujú(certyfikovaný 90 Eur komplet aj s tanierom+ten čudel na koniec)) a teraz som kúpil druhý Amiko micro HD (necelých 40 Eur ale čiso len tá škatiľa , dobrá cena vs. výkon). Lebo ten starý Orton 61.. CX+ nebol HD a niektoré programy sa už nedali naladiť... Ten Amico micro HD je bohovský , lepší než ten Thomson a dá sa tam pichnúť net a kadečo poladiť ... pozisťuj si čo a ako.
Jedine s čím ludí Skylink nasral a to doslova že zaviedli ten servisný poplatok a pritom zo začiatku sľubovali doživotne zadarmo... ale to už je na inú diskusiu a na nete je toho spústa. Napr: https://www.youtube.com/watch?v=LkVCLrGSLXc
ešte lepšie : https://www.youtube.com/watch?v=FHK4YZLBRu8

Ináč so signálom problém nemám a na jeden tanier mi idú oba prijímače. Takže v mojom prípade spokojnosť.
Na margo babičky , neviem čo a ako ale ja som tanier vyladil na chlp a akurát počas búrky(priateľka bola v dome a vravela aký je signál , bola to zaujímavá sranda to robiť , ale obraz mi nevypadáva ani náhodou sila signálu skoro 90% a kvalita cca skoro80%. Tam ide o dobré uchytenie sat. tanieru nech s ním v búrke alebo pri vetre netrasie a pod. A po druhé , je to treba fakt dobre vyladiť vertikál a horizontál, uvedom si jedno že tu dole jeden milimeter vedľa je hore niekolko km. Neviem či v stovkách km , nech netrepem blbosť. Ale treba to sakra dobre poladiť a potom sa vyhneš výpadkom signálu.
Za tretie pripomeniem tie karty : tam možno menila karty preto lebo mala tú staršiu a bolo to treba meniť za tú novšiu kartu ... o tom je tiež na nete popísané dosť. Pokukaj po nete a zistíš čo a ako , nechcem tu rozpisovať všetko. Čavelo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny