Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 100% zatížení CPU iexplore,svrchost

No teda.... to jsem ještě neviděl... čumím na to jak bagr na zmrzlou hlínu :!: ::)
MM projevil věštecké schopnosti, když napsal:

Vseobecne predpokladam ze to PC bude zavirene jak krava.
Takovej zvěřinec! Toho PC bych se dotkl leda klackem a z hodně velký dálky, protože bych měl strach, že mě kousne (a jako první by mě asi kousl ten Avast).

Když to vezmu postupně a konkrétně:
sndvol.exe - Bůhví odkud se to spouští, parametry tam vůbec nemají co dělat
taskmgr.exe - taky spuštěno neznámo odkud, navíc parametr tam taky nemá co dělat (vůbec je tam moc procesů, co nemají uvedenu cestu, to jsem nikdy neviděl, vypadá to na nakažení celýho jádra Windows)
Několikrát iexplore.exe - s parametry SCODEF a CREDAT spouští automaticky nějaký svinstvo
Opět několikrát iexplore.exe s parametrem /embedding - taky je IE spuštěn nějakou breberkou (těch automaticky spouštěnejch věcí s tímto parametrem tam máš povícero)
dllhost.exe s parametrem ProcessID - opět nějaký svinstvo
2x regsvr32.exe - spuštěny další breberky, co máš ve svým uživatelským profilu

A tohle PC máš fakt v práci? Kdo Vám tam dělá admina? (Teda - to byla spíše řečnická otázka - samozřejmě že to adminují už ty breberky). Jestli to máš zapojený do sítě s více PC, tak tu zoologickou zahradu bych teda fakt nechtěl vidět!
Tohle už se ani rozumně nedá odvirovat, jedině zgruntu přeinstalovat. Ale jestli tam máte víc PC v síti, tak je musíte zkontrolovat a pravděpodobně přeinstalovat všechny! A zkontrolovat a případně odbreberkovat všechny flešky, přenosný disky, vypálený CD/DVD (pozor na opětovné zavirování). A jestli flešky zapojujete i doma, tak samozřejmě všechny domácí PC, storje příbuznejch a známejch, ....... Fakt nezávidím!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny