Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem systém win 8 se zasakl na přihlašovací obrazovce

jelikož mě zase nějak zasekly harddisky, když jsem je měl zapojené současně a dokonce i spadlo metro a aplocha (dwm restart nic nedělal), visel tam proces explorer, který nešel sestřelit, tak jsem se odhlásil. Pak jsem se chtěl přihlásit, ale trvá to asi 2 minuty. po přihlášení spadne plocha nyní se přes ctrl alt del odhlašuji, opět to trvá věčnosti. Nevíte, kde co je to za blbé chování windows 8?

Předmět Autor Datum
Co to bylo za HDD? Co na nich bylo? Pokud jsi přenášel operační systém z jednoho na druhý a nechal t…
Jan Fiala 11.01.2015 07:42
Jan Fiala
tazatel zapomněl připsat, že si hrál s usb disky. víš, jak to vypadá se spolehlivostí ochran usb nap…
lední brtník 11.01.2015 10:16
lední brtník
Už jsem se setkal s tím, že při klonování disku (2 interně zapojené disky) to tam jeden člověk necha… poslední
Jan Fiala 11.01.2015 12:10
Jan Fiala

tazatel zapomněl připsat, že si hrál s usb disky.
víš, jak to vypadá se spolehlivostí ochran usb napájení - mě u elitebooku odešel jeden port už po třech měsících a to nejsem žádný výzkumnický barbar. lenovo je stejná čínská mrdka jako ten hp.
každopádně když zjistím problém s usb portem, nebudu tam dál připojovat externí disk a nebudu pak žasnout nad tím, že jsem přišel o data.

Už jsem se setkal s tím, že při klonování disku (2 interně zapojené disky) to tam jeden člověk nechal a restartoval. Windows si myslely, že jde o zrcadlený disk a za čaly tam nějak divně zapisovat a pak to šlo celé do kytek.

Další případ byl s USB tiskárnou (tuším HP 1100). Se zapojenou tiskárnou to šlo po startu do BSOD. Po odpojení tiskárny (vytažení kabelu) najel počítač bez problémů.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru