Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Low-end sestava

Jasny no takze pak takovy ty jepky co jsem odkazoval spis brat darem nebo nebrat ani tak. Je pravda ze ted mi to prijde uz taky nejak moc. Kdyby za 200 tak je to o necem jinem.

Mam doma takovej zaklad ted mu bude 5 let. Athlon X2 DDR2 2x4GB GeForce 9500GT 500GB WD ... upřímně se ty léta pere s boxovym chladičem ale pořád si na nem zahraju všechno i když ne na kvalitu. Metro Last Light, GTA IV neni problem jen se člověk musi uskromnit jelikož vykonu nema na rozdavani. Ale pořád se pere. Visty, 7, 8, 8.1.. i Linuxy vyzkousel :D Jenze bratr zacal minecraft a uz to bylo... Ted musim dokopavat pres rodiče abych si něco mohl dělat do skoly. Jelikoz je ale pripojen na TV, nemám si se svejma 194cm jak sednout. Nakonec to odmakam na 9 let starem Aceru Aspire se zadelanejma sedmička a jedním jádrem. Musim ho ale pochvalit to je neskutecnej drzak. To byl acer jeste kvalita. Akespon tento kus.

Za rok a pul bude konec skoly konečně a ja doufam ze ty prachy pak budou. Postavim PC takovy abych na nej nemusel par let sahnout. Ale zadnou herni kravu nepotrebuju. Na muj gothic, metro nebo mafii to tak zhave byt nemusi. No to se vse uvidi. Momentalne jeste musim vydelavat na motobiku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny