Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nainstalovat zálohování do Windows 8.1

okrem toho že to obnoviš len natom kde si to vytvaral
A na to jsi prisel jak? Zalohu udelam klidne na sit a pomoci ni jsem nainstaloval pres 20 pocitacu.
Samozrejme mohl jsem to udelat jinym software, ale nenasel jsem zadny, ktery by byl schopny pracovat s radicem disku na desktopu Lenovo a to ani nejnovejsi verze Acronis, ktery byl do te doby muj oblibeny a po kiterem jsem sahnul jako po prvnim. Zkousel jsem ruzne, jako CloneZilla apod. Az jsem skoncil u Windows Image Backup, zjistil, ze je to funkcni a pro mne dostatecne.

K zalohovani
Pokud bys dobre cetl, co jsem psal, vedel bys, ze ve Windows neni jen bitova kopie, ale je tam i normalni zalohovani, kde si vybiras, co chces zalohovat a pak muzes i selektivne obnovit. Udrzuje se ti katalog, takže máš i přehlednou historii záloh.

Ted proc Windows zpusob a ne Acronis. Pomoci command WBAdmin (bitova kopie) treba zalohuju servery - komplet obraz disku. Pokud bych chtel pouzivat jine nastroje na zalohu, musela by je firma kupovat v serverove verzi a pro Exchange jsou navic jeste specialni edice.
Udrzuju si i obrazy pro stanice, takze nainstalovat novy pocitac je otazka chvilky (stejne jako s jakymkoliv jinym software). Pak staci sysprep, pripojit do domeny a funguju. Samozrejme v pripade, kdy bootovaci medium najde radic disku (viz predchozi pripad).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny