Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak prijmout vice souboru pres Bluetooth v PC

Resim takovy problem, ze nevim jak lze prijmout vice souboru naraz pres Bluetooth v PC. Mam v mobilu ulozene fotky a tam muzu odesilat pres bluetooth vice oznacenych fotek naraz, ale v PC musim dat vzdy "Prijmou soubor" a po jeho prijeti, ulozit a pak znovu zase Prijmout soubor. Otazka tedy zni: Je vubec mozne hromadne prijimaci souboru pres bluetooth v PC? Mam jeste WinXP (ale nechci resit, ze XP atd. ale zda je nejaky zpusob, diky).

Ted to delam timto postupem:

1. V Průvodci přenesením souborů pomocí rozhraní Bluetooth klikněte na přepínač Přijmout soubor a potom klikněte na tlačítko Další. Zobrazí se zpráva Systém Windows čeká na přijetí souboru.

2.V odesílajícím počítači klikněte na tlačítko Další. Přenos bude zahájen.

Poznámka: Během přenosu se v odesílajícím počítači zobrazí indikátor průběhu. Pokud přenášíte soubor do počítače se systémem Windows XP, zobrazí se indikátor průběhu také v Průvodci přenesením souborů pomocí rozhraní Bluetooth.

3.Na stránce Uložit přijatý soubor zadejte požadovaný název souboru do pole Název souboru, po kliknutí na tlačítko Procházet vyberte umístění, kam chcete soubor uložit, a klikněte na tlačítko Další.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny