Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Živé vysílání ČT24 a ČT sport na tabletu

Vznesla jsem dotaz na divácké centrum ČT

Dotaz: Mám tabletofon Samsung GT-P3100.Od konce roku 2014 mi nefunguje v aplikacích ČT24 a ČT Sport Živé vysílání.Objeví se hláška "živé vysílání není momentálně dostupné" a "konec video streamu...".Aplikace iVysílání funguje bez problému.Odinstalace a nová instalace nepomohly.Co s tím?

No a přišla mi tato odpověď,která mne neuspokojila....

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o iVysílání České televize, kterého si velmi vážíme.
Přenos po internetu nelze srovnávat se standardním televizním vysíláním. Komplikace může nastat nejen u nás, ale také u diváka, nebo kdekoliv na distribuční trase. Ta však, na rozdíl od vysílání televizního, není v naší správě. Proto není možné garantovat stoprocentní dostupnost a stabilitu.
Aplikace pro mobily a tablety se neustále vyvíjejí a jejich kompatibilita se všemi operačními systémy a přístroji je dlouhodobým problémem. Prakticky každá aktualizace může způsobit výpadky systému a naši technici se snaží tyto případy minimalizovat a zajistit plynulou funkčnost každé verze. Doporučujeme Vám vyzkoušet i jiné pluginy, reinstalovat problémové aplikace a zkontrolovat vlastní aktualizace. Zároveň Vás žádáme o trpělivost.
Přesto, že je naším cílem internetové vysílání poskytovat v nejvyšší možné kvalitě, v dohledné době přesto zůstane jen doplňkovou službou k běžnému televiznímu vysílání, jež je z tohoto hlediska nenahraditelné.
Věříme, že naše vysvětlení přijmete a zůstanete i nadále spokojeným divákem České televize.
S pozdravem
Roman Šeiner
ČESKÁ TELEVIZE
Divácké centrum
Kavčí hory
140 70 Praha 4
Tel.: 261 136 113
Fax.: 261 014 101
e-mail:info@ceskatelevize.cz
www.ceskatelevize.cz

Nevíte někdo něco víc? Děkuji předem...

Předmět Autor Datum
Ono svým způsobem má pravdu. Je nahovno, že v dnešní době vypustěj aktualizaci aniž by byla v pohodě…
georgecj 21.01.2015 11:10
georgecj
Buď vklidu. CT sport si živě při větším návalu diváku nespustíš, nebo po aktualizaci narazíš na tisí…
icepower32 21.01.2015 12:41
icepower32
Teda kdyby alespoň nějaký pořad o vaření. Ale to ne - ona chce SPORT! :-) Bohužel neporadím (nemám…
IQ37 21.01.2015 15:06
IQ37
Tak jsem se podívala do recenzí u aplikace a zjistila,že se s tímto problémem nepotýkám sama.Prostě…
Flor 21.01.2015 15:17
Flor
Slušnost je odpovědět, takže není zač. Jak jsem již řekl, možnost je zkusit starší verzi appky i kdy… poslední
georgecj 22.01.2015 08:07
georgecj

Ono svým způsobem má pravdu. Je nahovno, že v dnešní době vypustěj aktualizaci aniž by byla v pohodě a čekají na recenze diváků a následně potom se jí snaží opravit.

Já se teda řídím tím, že vždy předchozí aktualizace je víc v pohodě, než ta nová a to mi stačí. ;-) zkusil bych najít si o kousek starší verzi a zkusit, jestli to náhodou nepomůže. ;-)

Buď vklidu. CT sport si živě při větším návalu diváku nespustíš, nebo po aktualizaci narazíš na tisíc chyb. Není vina u tebe, ale na straně vývojářů té pošahané aplikace. Pro ČT24 platí zrovna tak.
Holt vývoj aplikace nechávají na nasraných reakcí uživatelů a s hlemýždím tempem se chyby snaží napravit, resp. opravěj aktualizací chybu, ale další 4 přidělaj. Takže asi tak. Alespoň ti přišla hezky zaobalená výmluva, proč jsou lemry líný :-) Ale co bys chtěla, appka je zdarma, takže bych se nerozčiloval a pustil si to raději v TV :-)

Teda kdyby alespoň nějaký pořad o vaření. Ale to ne - ona chce SPORT! :-)

Bohužel neporadím (nemám žádný takový, ani podobný přístroj). Nejspíše vytíženost kanálu.
Ale zkusil bych po okolí (známí, kamarádi) někoho poprosit, jestli by nevěděl nebo se na to nekoukl.

Česká televize řeší tímto (nebo velmi podobným způsobem) všechny připomínky a dotazy. Prostě vyhýbavě a alibisticky. Mám s nimi podobné zkušenosti (2). I pokud se kouknete na jejich stránky, tak na různé připomínky reagují (pokud vůbec) neuvěřitelně salámově, vyhýbavě. Nic nikdy nevyřeší, jenom sliby a vytáčky. Hážu salám na ČT i televizi celkem.

Tak jsem se podívala do recenzí u aplikace a zjistila,že se s tímto problémem nepotýkám sama.Prostě to přestalo od Nového roku fungovat...tedy živé vysílání u obou aplikací,jak u ČT24,tak u ČT sport.Čili problém je evidentně u ČT a jen to nepřiznávají.Třeba se časem chytnou za nos,i když tomu moc nevěřím.Ale všem děkuji za ohlas.Flor

Slušnost je odpovědět, takže není zač.
Jak jsem již řekl, možnost je zkusit starší verzi appky i když je pravda, že v mém příspěvku jsem zapoměl zmínit možnost vytíženosti serveru.
Je to neuvěřitelné, že se platí tolik a tolik a oni to ještě řeší

SALÁMOVĚ

Řekl bych, že u tohoto problému nemůžeš ani čekat něco jako " chytnou se za nos". Dokud jim to takhle bude promíjeno, nikdo s tím nic neudělá a zůstane to pořád stejné :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru