Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Živé vysílání ČT24 a ČT sport na tabletu

Vznesla jsem dotaz na divácké centrum ČT

Dotaz: Mám tabletofon Samsung GT-P3100.Od konce roku 2014 mi nefunguje v aplikacích ČT24 a ČT Sport Živé vysílání.Objeví se hláška "živé vysílání není momentálně dostupné" a "konec video streamu...".Aplikace iVysílání funguje bez problému.Odinstalace a nová instalace nepomohly.Co s tím?

No a přišla mi tato odpověď,která mne neuspokojila....

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o iVysílání České televize, kterého si velmi vážíme.
Přenos po internetu nelze srovnávat se standardním televizním vysíláním. Komplikace může nastat nejen u nás, ale také u diváka, nebo kdekoliv na distribuční trase. Ta však, na rozdíl od vysílání televizního, není v naší správě. Proto není možné garantovat stoprocentní dostupnost a stabilitu.
Aplikace pro mobily a tablety se neustále vyvíjejí a jejich kompatibilita se všemi operačními systémy a přístroji je dlouhodobým problémem. Prakticky každá aktualizace může způsobit výpadky systému a naši technici se snaží tyto případy minimalizovat a zajistit plynulou funkčnost každé verze. Doporučujeme Vám vyzkoušet i jiné pluginy, reinstalovat problémové aplikace a zkontrolovat vlastní aktualizace. Zároveň Vás žádáme o trpělivost.
Přesto, že je naším cílem internetové vysílání poskytovat v nejvyšší možné kvalitě, v dohledné době přesto zůstane jen doplňkovou službou k běžnému televiznímu vysílání, jež je z tohoto hlediska nenahraditelné.
Věříme, že naše vysvětlení přijmete a zůstanete i nadále spokojeným divákem České televize.
S pozdravem
Roman Šeiner
ČESKÁ TELEVIZE
Divácké centrum
Kavčí hory
140 70 Praha 4
Tel.: 261 136 113
Fax.: 261 014 101
e-mail:info@ceskatelevize.cz
http://www.ceskatelevize.cz

Nevíte někdo něco víc? Děkuji předem...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny