Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučení PC křesla?

Nejdůležitějším parametrem je nosnost křesla - čím více, tím lépe. Na křesla s nosností do 100 kg rovnou zapomeň, tam je hodně plastů a tenké plíšky, takže po dvou letech se opravdu všechno rozvrže nebo rovnou popraská (i když vážíš třeba jen 80 kg či méně) a může se vyhodit. Doporučuji vybrat křeslo s nosností minimálně 130 kg, tam už je konstrukce mnohem pevnější a ani 120-kilový chlap je jen tak nerozvrže.
Dalším důležitým parametrem je potahový materiál - kůži nebo koženku taky vůbec neuvažuj; látkovej potah není špatnej, síťovanej taky ne, ale dle mně je absolutně nejlepší potah z mikrovlákna - v létě se v něm nepotíš, nepřilepíš se na něj ani když si do něj sedneš nahej a v zimě naopak krásně hřeje.
Mám doma právě křeslo s nosností 130 kg a s potahem z nikrovlákna už téměř 10 let a fakt paráda. Koupil jsem je v jedný místní prodejně nábytku, měli tam jedinej kus právě s tím mikrovláknem a okamžitě po dosednutí jsem věděl, že nic jinýho nechci. Stálo tuším něco přes pět táců. Vypadá nějak takto, ale není to ono, ani tehdy jsem jej nikde na internetu nenašel.
A opravdu si běž křesla vyzkoušet - to, že se Ti v něm sedí špatně, jseš schopnej poznat už za malou chvíli. Ihned tak poznáš, zda vyhovuje výška a jak se dá nastavit, jaká je hloubka posezu (abys nebyl moc zabořenej nebo naopak neměl konec sedáku v půli stehen), jak je (ne)přijemnej materiál (fakt zkus to mikrovlákno!), atd. atd. Moje zkušenost je taková, že pokud Ti během půl minuty sezení na křesle nic nevadí, bude se Ti v něm sedět dobře i deset hodin denně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny