Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kamera "na sledovanie zamestnancov"

Nejde o 10x5, ale skor o uhol zaberu. Kazdy objektiv ma nejaku ohniskovu vzdialenost a uhol zaberu. S 30 stupnami asi tazko pokryjes celu miestnost bez toho, aby si tam nemal hluche miesta. Varifokal ti pomoze, ale zase ten obraz...
Na kancelariu by mal stacit aj 1Mpx, ale ten integrovany mikrofon je silne naivna predstava. Metoda pokus-omyl.
To z amazonu je klasicky cctv set, to ti tu ponukne kazda druha sulfikantska firma, denne mi pride snad 1 ponuka na mail a taketo zostavy kupis aj v zahradkarskych obchodoch, kde predavaju elektroniku.
Snad nie si taky naivny, ze budes cakat nejaku kvalitu z 500 dolaroveho setu. Ale kup si ho, nebudes prvy ani posledny.
Zrovna vcera som bol u zakaznika riesit vypadok netu, zavolal si ma bokom a ukazuje mi strasne tajne na telefonu, ze zaznamnik (podobny ako je ten z odkazu) mu ukazuje no-disk. Problem sme uz riesili viackrat, pretoze disk je odo mna (zaznamnik s kamerami nie) a vzdy je ten isty vysledok. Zaznamnik ide na reklamaciu (disk je vzdy ok) a potom to par tyzdnov/mesiacov ide a cele sa to zaopakuje.
Pritom firma mala 2 IP kamery, zaznam na HP45 servri a vseto fungovalo ok (az na kamery, ktore opat dodavala konkurencia a boli 3x na reklamacii;o)). Potom chceli usetrit a zakupili 4 analogy+zaznamnik + skombinovali cez baloony kamery dokopy, takze zaznamnik ma napojene ip + analogy spolu.
Uplynul rok a pol a myslim, ze cely system fungoval ok dokopy asi 6 mesiacov, zvysok neustale problemy so zaznamnikom. A zakaznik sa stale dozaduje pristupu ku kameram. A ked som mu hovoril, ze nech si nekupuje analogy, ze mu to doslova neodporucam tak nieeee ved to je take lacne a tie IPecky su drahe a bla bla bla.
Nie je to jediny pripad, ked ludia robia betatesterov roznych produktov a znaciek. Ti stastnejsi zainvestuju este raz a poriadne a potom to funguje, ti menej chapavi to lataju, skusaju ine kamery, ine zaznamniky, reklamuju...aaaa skoda hovorit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny