Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač na běžnou práci

Tady přikládám test pamětí, vliv rychlosti a časování na výkon. Jedná se sice o A10 ale je to také kaveri, takže se dá předpokládat, že nárůst výkonu bude podobný. Jak můžeš vidět tak vliv časování je proti vlivu frekvence až na jednu výjimku naprosto nepodstatný. Pokud se budeme bavit o hrách tak to není 8% nárůst výkonu jak se tady snažíš prezentovat, ale výkon 1600-2400 pamětí je i více než 30% (mimochodem 2400Mhz paměti jsem si tam také sám hned na začátku navrnul) a u časování je rozdíl téměř nulový (u her).

http://pctuning.tyden.cz/hardware/procesory-pameti /30404-apu-a-ddr3-jake-pameti-vybrat-k-integrovane -grafice?start=11

No co dodat. Jsem docela zklamaný. Kdosi tu psal že mám počkat na M-Pola, z toho sem usoudil,že budeš nějaký PC guru, který tomu skutečně rozumí.
Ale hádat se u APU že jsou lepší 1600MHz paměti, postavit low end sestavu za pár korun a pak tam mrsknout 256gb ssd za 3000,- a nebo když chci malou elegantní bedýnku do obýváku mi nabídneš 350w zdroj při odběru max 100w (tím pádem klesne účinnost zdroje možná k 60%) a síťovanou škaredou bednu s předním větrákem (která je očividně navržena pro energeticky mnohem náročnější sestavy), když je jasné že tam není a nikdy nebude nic co by bylo potřeba dodatečně chladit.
Já sice nejsem žádný odborník a ani se ho ze sebe nesnažím dělat, ale když vidím tyto jasné, logické věci, tak nějak fakt nevím co si o tobě myslet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny