Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Přejmenování účtu Windows7

Zdravím všechny ^^

Mám takový (doslova) drobný problém, který mi ale prostě skoro už nedá ani spát. Mám notebook koupený od bráchy, který bydlí v Olomouci (já v Praze). Operační systém Windows7 Ultimate.. Problém je v tom, že CD má ještě on (na to se jaksi zapomnělo) a tudíž já si nemůžu reinstalovat windowsy (leda s illegálním.. že?). Nebo spíše.. můžu, ale vzít si kvůli tomu celé odpoledne... No.. až se u něj stavím, reinstaluju to celé a udělám si to tady všechno po svém :D Teď ale k problémku ..

Když otevřu Tento počítač a C, mám tam Users a co mi na tom vadí je to, že tam je JEHO účet . Já to nemůžu vystát :D Chci tam mít svůj "nick" a stejně tak ve správci úloh je ten jeho. Jak se toto přejmenuje? :) Určitě to musí nějak jít ....

Jinak doufám, že tu nejsou chytráci s chytrýma hláškama typu "Ultimate? tak to máš illegální" / "takový problém za bráchou pro CD zajet hned?" apod. .. ANO, skutečně je v dnešní době možné si W7 ultimate KOUPIT ... (Nevím, jestli je to tady zvykem ale na pc-help byly jen takové odpovědi bez rady :) )

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny