Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno jakou z těchto laserových tiskáren?

Někde jste byl v poradně označen za experta na tiskárny

Lidi si navymýšlí...


Proč je lexmark tak nepopulární?

Zejména kvůli (ne)spolehlivosti. On za to ani moc nemůže - vyrobil tiskárnu, která se dávala k PC sestavám zdarma a v Makru se prodávala za 1Kč. A když je něco zadarmo, tak to lidi berou. :-) První rozčarování bylo, že do toho náplně stály přes 1200Kč a druhé, že zasychají (třetí pak, když jim při reklamaci vrátili korunu). Tak přibližně od té doby má Lexmark špatnou pověst.
Já se zkušenosti s touto značkou z poslední doby sloužit nemohu - zkrátka Lexmark nedělám.
Nicméně Samsung je opravdu kvalita za super cenu. Když pominu to, že je při tisku hlučnější, než většina HP, nemám mu co vytknout. Zatím neudělali tiskárnu, která by byla vyloženě průšvih (narozdíl od HP) a když k tomu připočteme ještě fakt, že většina majitelů Samsungů šetří a tudíž používá neoriginální spotřebák, je spolehlivost této značky skutečně výjimečná.
Ukončím svou chválu značky Samsung: pokud jde o levnou tiskárnu domů, tak Saamsung. Pokud jde o výkonnou tiskárnu do kanceláře, tak HP.
Minoltám, Brotherům a Lexmarkům se vyhnout (Minolty - mizerné ovladače, drahý provoz Brothery - vysoké náklady na provoz a jen průměrná spolehlivost a Lexmarky - viz. výše).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny