Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Reinstall Win7, smazání recovery

Ak ma nieco 2 stejne nazvy tak najprv instalujem to co ma vyssie cislo verzie. Potom az je vsetko nainstalene skontrolujem ci neni este nieco v spravci zariadeni nerozpoznane.
Z Chipset instalujes chipset a MEI.
Z Sit podla toho jake mas WiFi, LAN, a bluetooth. Da sa zistit v spravci zariadeni podla VID a PID (na 3.karte identifikacia)
Z Zvuk mas len IDT (nemas USB dokovaciu stanicu), ten s vyssim cislom verzie.
Z Uloziste vsetky 3.
Z Vylepseni OS nainstalujes co tam je (to moze uz byt aj nainstalene cez Win update).

U kazdeho vyssie uvedeneho si poriadne vsimas ci sa to len rozbalilo alebo aj instalovalo (dementni vyrobci neviem z jakeho dovodu distribuuju exe na rozbalenie ale nie vzdy sa potom spusti setup, to vidis podla okien ktore zacnu potom naskakovat). Ak sa to len rozbalilo tak spustis rucne setup z rozbalenej zlozky

Nasledne si este v sekciach Nastroje, Software, Multimedia, Reseni citas ze co je co a ak to chces tak to nainstalujes. Minimalne by som tam dal On screen display utility a Power manager.
Pozor on screen display utility je v 2 sekciach, v sekcii Nastroje je novsia, nepreinstaluj to potom tou starou zo sekcie Reseni. Proste pouzivas mozog vyrobcovia maju v tych ovladacoch chaos a mas si to pretriedit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny