Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poraďte s výběrem mobilu

Ja mel moznost se setkat s ruznyma telefonama a jsem velmi nespokojenej majitel zasekanyho Huawei Hororu 2, nicmene uz jsem si udelal radost a poridil jsem Samsung Galaxy S4 i9506, ze kteryho jsem nadsenej, akorat je mi lito tech vyhozenejch penez za Huawei. :-/
Mohu potvrdit i paradni chod Samsung Galaxy S3 Neo, ten telefon jsem koupil mamce. (Nad S4 Mini zvitezila velikost, mamka chtela neco vetsiho, ale byl ve vyberu pro ni tez a je to slusny foun.)
LG moc rad nemam, ale LG G3s jsem zkousel, ma to kolega v praci a na to ze to ma jen 1GB RAM, je vskutku dobry. Zadne zaseky, nic, navic opravdu designovka, podle premioveho LG G3, to uz je ale silene 5,5" padlo.

Takze abych to shrnul, dneska pokud chce clovek i LTE (site budoucnosti), tak nemuze kupovat cinu, jinak proti Xiaomi nic nemam (pozor - nektere modely nepodporuji microSD karty!). Huawei se svyma spiclovskyma procesorama je kapitola sama pro sebe, neexistujou updaty Androidu a nejsou ani custom firmware, protoze Huawei jako jedinny odmita zverejnovat ovladace (zly jazykove spekuluji a podle me nejsou daleko od pravdy, ze je to kvuli sledovacim funkcim v ovladaci integrovanych).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny