Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Využití monitoru ntb, jako základního monitoru pro PC?

Dobrá narážka na motion blur - ten umí pěkně zamaskovat neplynulost. Nicméně to, že jej nějaká hra nemá bych neviděl nutně jako problém, když se snažíš dosáhnout co nejvyšší ostrosti obrazu při pohybu (jakémkoliv).

Kdyby ten rozdíl byl poznat jen při šílených pohybech (řekněme otočka o 180°) tak by to nebyl zas až tak big deal, jenže on je ten rozdíl vidět pořád, kromě statického obrazu (nečekaně). Ikdyž se třeba pohybuješ jen dopředu, je tam rozdíl. I na ploše ve Winech při pohybu kurzoru (jemném, nešíleném) je poznat rozdíl. 120/144 Hz je zkrátka vyšší level plynulosti.

Ohledně Tvého hraní - nevím kolik Ti je, ale předpokládám že jsi hrával na CRT monitoru. 60 Hz na CRT vypadá o dost ostřeji než 60 Hz na LCD. A poslední dodatek: lepší CRT monitory uměly v nižších rozlišeních třeba 150 Hz (myslím že jsem viděl ve specifikacích nějakého monitoru dokonce něco jako 800x600 @ 200 Hz), takže z mého pohledu nejde ani tak o nějaký nový trend, jako spíš o pokus přiblížení se možnostem z dob CRT monitorů.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny