Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno GK jede na 99-100% v klidném stavu

Zdravím,
mám problém (nečekaně :D ) zapnu PC, nic nespustím, prostě čistě nastartovaný win7 a GK jede nevytížená a v pohodě http://screenshot.cz/D32PQ/

Pak zapnu Chrome (nebo video, film, cokoliv, ale stačí třeba jen jeden prohlížeč) a ejhle??! GK začne jet na 100% a začne se přehřívat třeba i na 80stupňů http://screenshot.cz/ZKXND/


Ale o stupně mi nejde, mě jde o to, proč GK jede na 100% po zapnutí čehokoliv? U her to chápu, ale u prohlížeče nebo u videa?... to je pitomost.
Mám tu pak další podivuhodný poznatek, že, když přeinstaluju ovladače na GK (třeba ty nejnovější, ale zkoušel jsem i starší) tak po té čisté přeinstalaci, když zapnu chrome, video, tak mi GK zůstává v pořádku nevytížená na pár procentech, ale když zapnu jakoukoliv hru a pak vypnu a potom pustím jen prohlížeč nebo film, tak jsme zase u problému s vytížeností 100% u GK a zase to opravím jen na chvilku, když přeinstaluju ovladače a takhle to můžu dělat tak 150 let dokola no... :-( :shock:

Moje sestava je velice zastaralá tak se mi nesmějte :D
Proc: Intel i5 750 @2.67GHz 2.67GH
GK: GeForce GTX460
RAM: 8GB
OS: win7
Mám PC od těch idiotů HP kde se nedá s tím PC nic dělat ani skoro nic měnit (když jsem to kupoval, tak jsem se ještě moc nevyznal)
Budu rád za každou radu, protože už jsem zoufalý :))

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny