Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Telefon - 13.000.-

Jedna možnost je, že video běží na popředí v okně, které lze přesouvat ale nejde změnit velikost.
Druhá je pustit na jedné polovině video a na druhé práci. Ale tady je problém s tím, že klasická klávesnice při psaní zakryje video. Ale klávesnici lze nastavit jako floating v menším okně, takže nepřekáží a můžu si jí přesunout. I když je malá, tak se na ní píše v pohodě. Screenshot klávesnice ale nejde udělat, vždy zmizí :-/

Největší plus je pero. Když kreslíš v S-Note, můžeš zablokovat doteky prstem a funguje jen pero, takže si do poznámek nemaluješ šmouhy :-) Takový věci jako bezdotykové náhledy a ovládání zmiňovat nebudu, to už si raději na displej ťuknu :-)
Jako menší a asi jediné mínus je absence rádia. Rádio ale stejně neposlouchám.
Zasekává se mi akorát našeptávač Google, když mám vyčerpaný FUP :-) Je spousta odpůrců Touchwizu, ale já s ním nemám problém. Na Note2 jsem zkoušel několik alternativních ROM, ale vždy jsem se pak vracel na Stock.

Co ho mám, tak používám většinou úsporný režim, 3D hry které by ten výkon využily nehraji. Když jsem ho vypl, tak bylo jen pár minut denně, kdy jel na plný výkon. Co se týče baterie, dá se vyždímat během pár hodin. Při normálním používání s přehledem den vydrží. Vyndaval jsem ho v 5 ráno z nabíječky a ještě teď mám 55%. V autě nabíječku vozit nemusím, ale vozím, ale spíš pro "kdyby náhodou" :-)

Edit: měl jsem s ním vlastně jediný problém, 14 dní po koupi, že se telefon tvářil, že má signál i 3G, ale nešel internet a nikomu se nedalo dovolat. Dělalo to i po factory resetu. Po opravě v servisu už bez závad

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny