Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rozložení kláves na klávesnici - debata

Jelikož neprogramuji, tak tyto speciální znaky jsem nijak neřešil, z výše uvedených možností by mi asi vadila 4 a 5, kvůli zkrácenýmu Shiftu. Jinak velikost Enteru, ani Backspace neřeším, měl jsem klávesnici s velkým Enterem a malým Backspacem, teď to mám naopak, malej Enter, velkej Back, tedy volbu č.1. Obě klávesy mačkám malíčkem - ano, píšu poslepu, trefím se do nich vždycky, ať jsou ty klávesy větší, či menší. Na speciální znaky, jako právě to lomítko, či paragraf, tak to se stejně podívám, nepoužívám je až tak často a navíc jsou na různých klávesnicách na různých místech.
Co já naopak vyžaduju od layoutu klávesnice, tak standardní rozložení (šipky, funkční blok, numblok) a hlavně velkej levej Shift. Spousta výrobců cpe právě to zpětný lomítko místo poloviny levýho Shiftu a ten mačkám levým malíčkem zrovna v těch místech. To jsou klávesnice pro dvouprsťáky, nebo pro ty, co se musí při psaní dívat.

Pokud jde o konkrétní model/layout, tak mi vyhovují klávesnice Dell, mají všechny stejný rozložení, který mi vyhovuje (to je fajn v práci, že můžu sednout k jakýmukoliv PC a všude je dobrá klofna).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny