Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rozložení kláves na klávesnici - debata

Poridil jsem nedavno klavesnici 2, predtim jsem dlouhou dobu mel taky 2 a uplne prvni moje klavesnice byla 5, muj vlhky sen :-D, ale to nesezenes. Klavesnici 4 bych taky nepohrdnul, klavesnice 3 mi nevyhovuje, ja prave ten velky backspace chci, ale pracoval jsem s tim v praci a nejak zvlast mi to nevadilo, klavesnice 1 je naprosta hruza, to nedavam a nesnasim to.

Jinak kvalitni klavesnice do 500,- s podsvetlenim jsi mimo realitu, naprosty odpady, vazne resil jsem to podstive a podsvicena klavesnice pod 1500,- nejde, pokud teda chces na ty klavesnici taky obcas psat. Kvalitni klavesnice do 500,- bez podsvetleni ti preju hodne stesti, ja sehnal za 650,-, ale fakt je, ze typ 3 jsou levnejsi. Urcite ti dobre radim, ty odpadky IT Connect to je opravdu sila, Trus hadr. Mam Fujitsu, vybiral bych Logitech apod.

Jestli si potrpis na cerny humor, doslova, tak tato Zalman je pro flegmatiky, kteri si potrpi na takovy drsnejsi humor. Klavesnice totiz pousti cernou barvu, takze po 5 minutach psani mas hezky zacernene konecky prstu, ale normalne to umyjes mejdlem. ]:)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny