Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Robím niečo na PC a zrazu na monitore NO SIGNAL, no PC beží dalej/pri vypnutí HDD píska

Teraz, po dlhšom čase, čo šlo vš. OK mám ZASE nejaký (drobný)problém. Tentokrát sa to asi netýka pôvodnej otázky s tým "NO SIGNAL", ale s niečím podobným. Ide o režim spánku..na počítači nerobím nič, automaticky sa to po nejakom čase..10 min. prepne do režimu spánku(monitor sa vypne). A potom, ked ho chcem následne s toho "spánku" prebrať sa nestane NIČ. A tým "NIČ", myslím fakt nič. Len pohnem myšou, monitor sa zapne, ale nenabehne do Windows, ale ukáže len čiernu obrazovku(sivú - podsvietenú). No pritom na monitore je nejaký signál, pretože jednak to tam není napísané a po druhé..Windows ešte beží. NumLock, CapsLock fungujú, a čo je natom asi najzaujímavejšie > do Windows sa normálne dostanem stlačením Ctrl+Alt+Delete. Potom ide vš. normálne.

Ešte chcem pripomenúť. Nieje to ASI HW chyba(aspoň dúfam), pretože mám čerstvo preinštalovaný Windows(z Home Premium na Ultimate W7)..pls poradte, už ma tie moje problém fakt privádzajú do šialenstva!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny